Velden zijn niet correct ingevuld

Trainingen

Er is per interventie een training ontwikkeld en voor gecertificeerde professionals een methodiekbooster. Effectieve scholing die optimaal rendement oplevert. Meer weten? Bekijk ons aanbod en schrijf je in.


OuderKracht

Bij voldoende aanmeldingen nader te bepalen (wachtlijst) , kosten € 450,- (deze prijs is inclusief alle cursusmaterialen en inclusief lunch)

Ouderkracht is voor professionals die kortdurende opvoedondersteuning geven. Centraal staat: hoe leer je ouders aan om de juiste effectieve opvoedingsstrategieën toe te passen.

Bekijk de training

OuderKracht - Coördinatorentraining

Wachtlijst (datum nog te bepalen bij voldoende inschrijvingen) , kosten € € 175,-

Begeleiden en coachen in je eigen organisatie? Kies dan voor de coördinatorentraining OuderKracht. Deze training is ontwikkeld voor de organisaties die het werken met deze erkende interventie binnen de eigen organisatie willen borgen en willen stimuleren.

Bekijk de training

OuderKracht in groepsverband

Wachtlijst (bij voldoende aanmeldingen kan een groep worden gepland) , kosten € 175,-

Het opvoeden van kinderen is nog niet altijd vanzelfsprekend. In verschillende situaties en op verschillende momenten in het opgroeien en opvoeden van kinderen kunnen ouders/verzorgers vragen hebben en zorgen maken. Ouderkracht Groep heeft een preventief karakter en is gericht op ouders/verzorgers die zich met beginnende opvoedvragen rondlopen. In vijf bijeenkomsten worden opvoeders/ opvoeders getraind in effectieve opvoedstrategieën, zodat het contact met het kind verbetert, ouders zelfverzekerd zijn in hun kunnen en weer grip ervaren in de opvoeding. Het groepsaanbod wordt ondersteund met een digitale omgeving die ouders thuis op elk moment kunnen raadplegen met alle bijbehorende hulpmiddelen (informatie, videofragmenten, chat, verslagen, onderzoeksinstrumenten).

Bekijk de training

Ouderkracht-Methodiekbooster

Wachtlijst (datum volgt) , kosten € 105,-

Ouderkracht-Methodiekbooster is een accreditatietraining van Ouderkracht. Centraal staat: verdieping vanuit eerder opgedane ervaringen. Wilt u geaccrediteerd blijven om de methodiek te mogen gebruiken dan dient u 1x per jaar de Ouderkracht-Methodiekbooster te volgen.

Bekijk de training